20 січня 2022 10:34

"Три мільйони для невдахи Шевченка? Що за кретини. Нехай шукає дурнів у Києві": польські фанати обурюються від запитів українця

У Польщі палає від того, що Андрій Шевченко оцінює свою роботу в три мільйони євро на рік, принаймні, якщо вірити місцевим джерелам.


"Що за кретини. Цей чемпіонат світу може стати останнім у кар'єрі Левандовскі (принаймні як топового нападника), через чотири роки йому буде 37 років і він не впорається з такими молодими хлопцями типу як Мбаппе.


А ми будемо чекати наступного Левандовскі ще сотню років. Останній шанс поборотися хоч за щось, нехай навіть і за третє місце в групі, А вони хочуть запросити Навалку, тренера Гурніка і Леха і Познані. А Шевченко ще гірше цих, при цьому моторошно дорогий» (panamarcina2).


"Ну, українець себе точно не обділив - три "косарі" або 250 тисяч на місяць. Але ж ще місяць тому диванні журналісти ненавиділи Соузу, дорікаючи його в смішних (в даному контексті) 70 тисячах. Здається, ми даремно його не цінували» (manryn).


"Шевченка вигнали з Дженоа через два місяці, за цей час він виграв лише один матч. А тепер він хоче отримувати від нашої Федерації ще більше, ніж було у нього в Італії. Мабуть, в цю суму відразу закладена і компенсація за черговий провал» (d5801378).


«Запрошення Шевченка дасть той же нульовий ефект - адже вся вина по суті на наших гравцях. Так навіщо переплачувати?» (polar3).


Окремої уваги заслуговує гілка, сповнена високопарним польським шовінізмом, ряд гарячих фанатів близька до прямих образ за національною ознакою.


"Шевченко, напевно, не зміг би поїхати в Москву. Він не отримає візу» (dzlski).


"Чому наші лохи взагалі ведуть переговори з іноземцями?» (mikul100).


"Мабуть тому, що українці - дешева робоча сила. Але не в цьому випадку» (friendly_warrior).


"Українець в якості тренера збірної Польщі - це просто якась параноя. Чого домігся ця людина як тренер? Нуль !! Поляки повинні вести за собою, наші тренери домоглися найбільших успіхів в історії, а всі іноземці лохи! Беріть приклад з легкої атлетики, там немає іноземного тренера, а ми дуже успішні в цьому виді спорту (kerim39-6).


"Українця цінують приблизно так, як Клоппа, Гвардіолу або Тухеля. Нехай шукає дурнів у Києві» (eclipse97).


Втім, серед польських уболівальників знайшлися і явно адекватні люди, які не менш адекватно оцінюють, м'яко кажучи, не найвищий рівень виконавської майстерності своїх футболістів.


"Замислювалося так, що це повинно бути дешево, швидко, добре. Але це не буде ні дешево ні швидко, ні добре» (Ben-gaz).


"Якщо явно посередній тренер коштує стільки і перевершує можливості польської Футбольної асоціації, то про що ми взагалі говоримо? Чудес у футболі не буває, тим більше, що наших неякісних шахтарів не зможе натренувати фахівець навіть за 20 мільйонів.

Потрібно нарешті зрозуміти і прийняти, що ми лише футбольний третій світ і ніякі чарівники нам не допоможуть. Наш чемпіонат - дно, Федерація молиться на те, щоб Левандовскі був здоровий (а без нього взагалі немає сенсу виходити на поле), его до небес, а психіка на рівні дошкільника» (piotrus.zibi).


«У поточній ситуації збірній Польщі допоможе тільки Девід Копперфільд, але його гонорар ще більше» (sklep).


"Три мільйони євро для невдахи, який ще нічого не домігся? Світ зійшов з розуму. У будь-якому випадку, великий футболіст не обов'язково повинен бути шикарним тренером. Наприклад, Навалка - він був хорошим гравцем, а як тренер - дуже середній (kamilcb).


"Шевченко зажадав позамежну суму, тому що не хоче знову тренувати. Він заробив достатньо грошей, щоб не прогинатися за жалюгідний мільйон» (Vuki74).