19 січня 2022 20:20

"Бордо" через насмішки розірвав контракт з титульним спонсором. Той відповів: "Вже годину шукаємо хороший захист, але, як і "Бордо", не знаходимо"

Операційний директор "Бордо" Тома Жакем'є повідомив про те, що клуб відмовляється від співпраці зі своїм титульним спонсором через висміювання результатів команди.


"Ми припиняємо співпрацю з компанією Winamax, що дистанціювалася від клубу за допомогою відеороликів і твітів після недавнього матчу. Почуття гумору у нас є, але такі речі не в дусі партнерства", – зазначив менеджер.


На даний момент "Бордо" знаходиться на 19-й сходинці в Лізі 1, і невдачі клубу активно підкреслювалися Winamax на сторінках букмекерської контори в соцмережах. За підрахунками France Bleu, таких публікацій за останні три місяці набралося близько двадцяти.


Наприклад, за допомогою мемів сезон характеризувався як "ще один дерьмовий рік", а фотографія з заняття команди після матчу з "Марселем" (0:1) була підписана словами "втрачати час не можна: гравці тренуються, щоб не програти "Олімпіку" в наступному сезоні".


На оголошення про припинення співпраці Winamax також відреагувала жартом: "Вже годину шукаємо хороший захист, але, як і "Бордо", не можемо знайти".


Угода між сторонами була укладена влітку 2021 року і оцінювалася в 1,3 млн євро на рік.