15 січня 2022 23:41

Іван ГЕЦКО: "Власники "Дженоа" переоцінили можливості Шевченка"

Колишній гравець збірної України Іван Гецко в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua поділився своїми думками з приводу відставки українського фахівця.


"Думаю, що господарі "Дженоа" переоцінили тренерські можливості Шевченка. Згоден, у нього були успіхи зі збірною України, але не було взагалі досвіду роботи на клубному рівні. А це дві великі різниці. Тим більше, що Шевченко дісталася погано укомплектована команда, до того ж, йому раніше не доводилося бути кризовим менеджером.


Я думав, що Андрій Миколайович почне свою тренерську кар'єру на клубному рівні з менш престижного чемпіонату. З "Дженоа" не вийшло, не підставили плече і його помічники. Серія А - це не той турнір, де можлива якась поблажливість, де враховують твої колишні заслуги. Тут немає часу на розгойдування, потрібно відразу доводити свою профпридатність. Дива не сталося, по репутації Шевченка було завдано потужного удару.


Що йому порадити? При аналізі врахувати кожну дрібницю, психологічно відпочити, а потім зробити спробу заявити про себе в менш іменитому чемпіонаті. На мій погляд, Українська Прем'єр-ліга - нормальний варіант.


Збагатитися знаннями, домогтися визнання і тільки потім Шевченко може впоратися з новим викликом в топ-чемпіонатах", - сказав Гецко.


Фото - odessa-sport.info