15 січня 2022 15:27

"Реал" знає, що майбутнє Холанда вирішиться в найближчі дні. Клуб спілкувався з Райолою і "Боруссією"

"Реал" як і раніше має намір підписати і нападника ПСЖ Кіліана Мбаппе, і форварда дортмундської "Боруссії" Ерлінга Холанда наступного літа.

"Мадрид" переконаний, що обидва футболісти ідеально впишуться в проект клубу. "Реал" працює, щоб обидві угоди здійснилися до старту сезону-2022/23. Можливий і варіант, при якому Холанд перейде в "Реал" ще через рік.

Однак в мадридському клубі знають, що рішення щодо майбутнього норвежця буде прийнято в найближчі кілька днів. Керівництво "Реала" спілкувалося і з агентом гравця Міно Райолою, і з представниками "Боруссії". Відзначається, що керівників "Мадрида" і "Дортмунда" пов'язують дружні відносини, тому "Боруссія" тримає "Реал" в курсі будь-яких змін, що стосуються ситуації навколо Холанда.

Як стверджує Marca, спростовуючи відомості, що з'являлися раніше, Ерлінг не проти того, щоб в новому клубі його оточували хороші гравці. Мета форварда - трофеї і значуща роль в команді. Він усвідомлює, що "Реал" може дати йому це.

На трансфер Холанда доведеться витратити близько 350 мільйонів євро, якщо враховувати комісію агента і батька футболіста, а також зарплату норвежця за 6-річним контрактом. У контракті форварда з "Боруссією" прописані відступні – 75 мільйонів євро.

Відзначається, що з Мбаппе мадридський клуб домовився ще в минулому році. На впевненість "Реала" в тому, що Кіліана не впливають повідомлення французьких медіа про переговори футболіста з ПСЖ за новим контрактом.