12 січня 2022 18:25

Директор "Аделаїди": "Кавалло - всесвітній голос ЛГБТ-спільноти, тиск колосальний"

Виконавчий директор "Аделаїди" Натан Космина висловився з приводу погроз і образ, що надходили на адресу півзахисника Джошуа Кавалло, в жовтні зробив камінг-аут.

"Він по-справжньому стійкий молодий чоловік. Ми часто говоримо про мужність, яку він проявив, відкрито заявивши про свою орієнтацію і зіткнувшись з усім, що за цим послідувало. На нього, як на Всесвітній голос ЛГБТ-спільноти, було надано колосальний тиск.

Він, мабуть, став найвідомішим футболістом у нашій лізі, якщо говорити про світову популярність його імені та бренду. А це, враховуючи популярність футболу, означає, що коментарі надходять з усього світу – в основному позитивного характеру, але часом і негативного.

Я думаю, що в даному випадку все зайшло занадто далеко. Тут справа не в якійсь окремій людині - це скоріше був колективний голос, що пролунав з північної трибуни. І Джош сказав: "З мене вистачить". І ми його підтримали.

Я думаю, що більшість фанатів його підтримує. Є невелика група, від якої потрібно позбутися. 20-30 років тому подібні висловлювання були більш поширеними, але зараз вони неприпустимі", – сказав Космина.