11 січня 2022 11:15

"У нього є все для швидкої адаптації в Англії": коментатор оцінив гру Миколенка в дебютному матчі за "Евертон"

Експерт і коментатор телеканалів Футбол 1/2/3 Андрій Столярчук в ексклюзивному коментарі для Футбол NEWS оцінив гру захисника збірної України Віталія Миколенка в його дебютному матчі за "Евертон". Нагадаємо, що в цьому поєдинку "іриски" перемогли "Халл Сіті" з рахунком 3:2 і вийшли в 1/16 Кубка Англії.


- В принципі, мені сподобалося, як він відіграв, хоча були і негативні моменти, особливо в дебюті, коли він привіз штрафний удар, з якого забили. Але якщо брати в загальному, то він показав пристойний рівень гри. Якщо врахувати, що це його дебютний поєдинок, де незвичні партнери, незвична схема гри, я б його високо оцінив.


Я дивився аналітику, відгуки про Миколенка в англійській пресі, і всі, в принципі, задоволені. Найголовніше, що задоволений тренер Рафа Бенітес, який визнав дебют Миколенка дуже хорошим. Я сподіваюся, що цей дебют допоможе йому якнайшвидше адаптуватися в команді.


Якщо говорити про стилістку Віталія Миколенка, він дуже підходить для англійського чемпіонату. Він є адептом швидкісного, інтенсивного футболу. Він не вимикається ні на хвилину, у нього два серця і такий динаміт в стегнах, що може позаздрити хто завгодно. Я думаю, у нього є всі передумови для того, щоб швидше адаптуватися, — сказав Столярчук.


Нагадаємо, що у своєму дебютному поєдинку за новий клуб Віталій Миколенко провів на полі всі 120 хвилин. При цьому варто відзначити, що свій попередній матч захисник зіграв майже місяць тому, коли 12 грудня минулого року вийшов на поле в грі київського "Динамо" проти "Зорі" (1:1).


Фото - сайт телеканалів "Футбол 1/2/3"