10 січня 2022 14:47

Олександр СИРОТА: "Перші дні тренувань завжди даються непросто"

Захисник «Динамо» Олександр Сирота розповів офіційному клубному сайту про відпустку та індивідуальну підготовку до тренувальних зборів.


- У відпустці вдалося відпочити з коханою дівчиною в Домінікані. Ще в літаку перетнувся з багатьма знайомими футболістами, одним із них був наш воротар Руслан Нещерет, а вже безпосередньо на курорті жив в одному готелі з півзахисником «Ворскли» Володимиром Чеснаковим.


Щодо власне відпочинку, то перші кілька днів нічого не робив та проводив час переважно на пляжі, а потім уже поєднував із різними активностями. Після повернення з теплих країв новорічні та різдвяні свята вже зустрічав у сімейному колі.


- Коли почав виконувати план індивідуальних тренувань, які роздали футболістам перед тим, як піти у відпустку?

- Ще в Домінікані почав виконувати різні вправи, а вже після повернення до Києва займався під керівництвом тренера.


- Наскільки важко давалися такі індивідуальні заняття?

- Перші дні завжди даються непросто, тому й розпочав роботу раніше. Але ми всі розуміємо, що це необхідно, адже попереду непростий період тренувальних зборів, до яких потрібно підійти підготовленим у фізичному плані.


- На що робився основний акцент в індивідуальних заняттях?

- На загальнофізичну підготовку. Усе було у комплексі – і біг, і тренажерний зал. Незважаючи на доволі теплу погоду, на вулиці виконував лише легкі пробіжки, після чого вже переходив до приміщення для основної роботи.


- Які очікування від другої частини сезону?

- Необхідно добре підготуватися до поновлення чемпіонату України. Оскільки в єврокубках ми не беремо участі, буде можливість зосередитися на внутрішніх змаганнях. Можу запевнити, що ми зробимо все, що від нас залежить, щоб знову виграти чемпіонат та Кубок України.