6 січня 2022 21:42

"Ми повинні чимось жертвувати". Шевченко знайшов виправдання втраченої перемоги над "Сассуоло" і висловився про можливий трансфер Міранчука

У 19-му турі Серії А Дженоа зіграла в результативну нічию з Сассуоло (1:1).


Головний тренер "грифонов" Андрій Шевченко залишився задоволений результатом матчу, хоча за підсумками першого тайму його команда вела в рахунку.


"Сьогодні мені сподобався настрій команди, важливо було набрати очки. Сассуоло грав дуже добре, вони дуже організовані. Нам було нелегко, але хлопці приїхали сюди боротися і виклалися на 110%.


Ми відмовилися від атакуючої гри, щоб більш якісно зіграти в захисті. Прямо зараз ми повинні жертвувати чимось, щоб набрати, що можемо. Трансферний ринок? Я працюю з гравцями, які у мене є, і я задоволений їх ставленням до мене і до команди".


Також Шевченко оцінив дебютну гру за Дженоа першого зимового новачка - захисника Сільвана Хефті.


"Перший тайм він провів дуже добре, потім він трохи втомився, і ми його замінили. Йому ще потрібен час і більше тренувань, щоб набрати кондиції. Схема гри залежить від складу. На даний момент я не можу виставити 4-3-3, тому що під неї нам потрібні інші, більш якісні гравці".


Крім того, журналіст запитав українського фахівця про можливий трансфер хавбека Аталанти Олексія Міранчука, якого активно сватають в Дженоа.


"Міранчук? Я тільки вказую, яку позицію потрібно посилити своєму директору, вибір робить він і президент", — сказав Шевченко на післяматчевій прес-конференції.


Відзначимо, що нічия відкинула команду Шевченка на передостаннє місце в турнірній таблиці Серії А. У наступному турі 9 січня Дженоа зіграє зі Спецією Віктора Коваленка.