6 січня 2022 14:50

Андрій ТОТОВИЦЬКИЙ: "У грудні, коли домовлявся із "Колосом", мною цікавився "Кортрейк"

Прес-служба клубу поспілкувалася з новачком «Колоса» Андрієм Тотовицьким.


- Як взагалі у тебе виник варіант із «Колосом»?

- У мене завершувався контракт із «Десною», а за правилами за півроку до завершення контракту можна вести перемовини із іншими клубами. Тому, за кілька місяців я вже спілкувався із представниками «Колоса». Мене запитали, чи є у мене бажання грати у ковалівському клубі? Я відповів, що бажання, звісно, є. А вже ближче до завершення першої половини чемпіонату зі мною знову зв’язалися керівники «Колоса», і ми вже почали предметно вести перемовини.


- Як би ти оцінив свій етап у «Десні», та ще раніше свій бельгійський етап у команді «Кортрейк»?

- Із професіональної точки зору вважаю, що я себе добре проявив у «Десні». Я переходив у чернігівську команду з «Шахтаря», де у мене не було ігрової практики. В «Десні» я отримав все, що хотів, як футболіст, в плані футболу. Я стабільно грав за команду, ми боролися за єврокубки. Тож, я позитивно оцінюю цей період.


Це стосується і бельгійського етапу. Вважаю, що і там себе добре проявив. Показник – кожне трансферне вікно зі мною зв’язувалися з «Кортрейка» і намагалися мене повернути. І навіть у грудні, коли я домовлявся із «Колосом», вони цікавилися щодо мого переїзду у Бельгію. Але я їм відповів, що вже прийняв пропозицію «Колоса».