1 січня 2022 16:13

Алекс ВЕЛИКИХ: "Миколенко вибрав невідомість європейського досвіду, а не надійність банківських рахунків"

Футбольний скаут Алекс Великих поділився думкою про перехід Віталія Миколенка в "Евертон".

"Миколенко - це футболіст, який зробив великий правильний вибір у своїй кар'єрі. На позиції крайнього захисника у нього є всі характеристики, необхідні сучасному топовому гравцеві, а його атакуючі підключення стали візитною карткою, і саме цей елемент є тим, що сильно привертає увагу клубів з топових європейських чемпіонатів. В даному випадку, "Евертона".

Миколенко молодий, але вже має величезний досвід ігор на міжнародній арені. Як за збірну, так і за клуб. Вважаю, що цей трансфер вдале співвідношення подій для всіх - клубу-продавця, клубу-покупця, самого футболіста і для збірної України. Чи будуть ще у "Динамо" і в України взагалі в осяжному майбутньому такого масштабу трансфери, покаже час.

Чи готовий реально хтось з українських гравців ще до такого масштабу трансферу? Знаєте, у кожного своя історія, десь, можна сказати, не пощастило-травма в момент потенційного інтересу клубу. Ну а хтось вибрав надійність банківських рахунків перед невідомістю європейського досвіду. Миколенко віддав перевагу другому", - сказав він.