23 грудня 2021 16:50
1

Євген СЕЛЕЗНЬОВ: "Тренер і вся команда "Миная" підтвердили, що Сеньків бреше"

Нападник Миная Євген Селезньов у програмі Yellow дав ексклюзивний коментар щодо свого конфлікту з журналістом Андрієм Сеньківим.


- Алкоголь і бійка після вашого голу Інгульцю - це правда?


- Звичайно ні. Нехай Сеньків надасть докази. Де я був, з ким я бився? Язиком базікати може кожен, але якщо ти журналіст, то надай докази. Я емоційна людина. У мене є кар'єра і слід у футболі, якого немає у нього. Навіщо він пише про мене неправдиві гидоти. Перший раз я йому подзвонив і розмовляв спокійно, але він не спростував інформацію. Тут же вийшла друга інформація про мене. Я не хочу говорити про це. Він записав вже наступні мої дзвінки. Сеньків хоче хайіпанути на мені, бо сам нічого не може.


У Миная зараз дуже важкий час. Футболісти після цієї ситуації ще більше поникли. Коли подібне викладається в інтернет, то починається анархія. Були слова про те, що я нібито послав тренера і погано впливаю на атмосферу в роздягальні. Я Сеньківу подзвонив при тренері і всій команді, і вони підтвердили, що це брехня. Можете запитати у будь-якого гравця Миная про те, що я роблю для команди і як себе веду в роздягальні.


- Сеньків написав на вас заяву в поліцію. Що ви скажете з цього приводу?


- За що він написав? За погрози? Я нічого йому не зробив. Хотіти - не означає зробити. Я що, не можу хотіти?


- Була інформація про те що один з промоутерів ММА пропонував вам в октагоні вирішити це питання.


- Не плутайте спорт з виключно чоловічим питанням. Якщо людина написала неправду, то він повинен відповісти, або хоча б вибачитися. Якщо він трансгендер, то мені його вибачення не потрібні. Нехай вибачиться перед командою за брехню. Я не мав права так розмовляти, але я не знав, що він записує розмову. Спілкувалися два чоловіки. Потім виявилося, що він не чоловік, і я кинув трубку. Я можу вибачитися не перед трансгендером, а перед усією країною, що діти чули ці мати. Мене це не красить, - сказав Селезньов.

дибилоид редчайший. и сенькив здесь не причем