22 грудня 2021 13:20
2

Журналіст: "Не можу сказати, що зараз Дубінчак - рівноцінна заміна Миколенку"

Ведучий шоу "ТаТоТаке" Михайло Співаковський поділився своєю думкою про перспективи Владислава Дубінчака в "Динамо". Футболіст може стати заміною Віталію Миколенку, який близький до переходу в "Евертон".


- У Дубінчака було дуже мало матчів високого рівня, і ми не можемо його адекватно оцінювати. Людина не грала в Лізі чемпіонів або за збірну України. Так, якщо порівнювати з Тимчиком, який також фланговий гравець, те Владислав більш креативний і має більш якісний крос.


Але я не можу сказати, що зараз Дубінчак - рівноцінна заміна Миколенко. Я абсолютно не буду здивований, якщо знову на лівий фланг повернеться Караваєв. Є ще й Вівчаренко, але якщо порівнювати його перспективи і перспективи Дубінчака, то Костянтин буде №3 на цю позицію.


Тут ще важливе поєднання футболістів. У "Дніпрі-1" фулбеки грають дуже широко, і там є Довбик, який створений для того, щоб замикати ці крос. А ось про "Динамо" не можна сказати, що команда сильно заточена зони і простріли з флангів…


Коли на лівому фланзі грає той же де Пена, потрібно, щоб фулбек грав "всередину". І Миколенко може це робити. Тому тут питання в поєднанні Дубінчака і тих футболістів, які гратимуть на лівому фланзі півзахисту "Динамо". І поки про це взагалі говорити не можна.

Караваев на ЛЗ)))))))))))))))))))000
Если бы он был равноценной заменой то и стоил бы как Миколенко