19 грудня 2021 16:36

Едуард ЦИХМЕЙСТРУК: "Збірна України перевершує своїх опонентів у майстерності"

Екс-півзахисник національної команди Едуард Цихмейструк прокоментував результати жеребкування Ліги націй для команди Олександра Петракова, якій у суперники дісталися Шотландія, Ірландія та Вірменія, пише zbirna.com.

- Не сказав би, що збірній України пощастило з жеребом, - зазначив Цихмейструк. - Проте, група у нас цілком прохідна. Шотландія та Ірландія - це битанські команди, у яких боротьба й агресія в крові. А Вірменія - це темна конячка.

Тут важливо, наскільки збірна України буде мотивована на цей турнір. А в тому, що підопічні Олександра Петракова перевершують своїх опонентів у майстерності, я навіть не сумніваюся. Мені здається, що синьо-жовті будуть вважатися фаворитами квартету хоча б тому, що в минулому розіграші вони були учасниками дивізіону А. Хлопці захочуть довести, що збірна України гідна перебувати у найсильнішій категорії команд. Тим більше, що синьо-жовтих понизили у класі не за спортивним принципом.

Зараз збірна України у пошуку симбіозу між контролем м'яча і швидким переходом з оборони в атаку. Мені цікаво буде подивитися, яку протидію знайде наш тренерський штаб силовому футболу від шотландців та ірландців. Якщо все вийде, то це означатиме, що наша національна команда зробила ще один крок у своєму розвитку.