19 грудня 2021 12:52

Ігор ЛЕОНОВ: "Селезньов не забивав найчистіші моменти в "Минаї". Можливо він постарів"

Екс-головний тренер Миная Ігор Леонов в ексклюзивному коментарі Футбол NEWS поділився своїми думками про невдачі нападника своєї колишньої команди Євгена Селезньова, а також розповіді про те, чи розрахувався з ним клуб за роботу.


- У матчі з Десною у нього був найчистіший момент. Повірте мені, що такі моменти потрібно забивати десять з десяти. У грі з Рухом я випустив Селезньова на заміну і він повинен був забити забивати стовідсотковий момент. Раніше він би таке реалізував. У нас був поганий матч з Дніпром-1. У нього за рахунку 0:3 був гольовий момент, коли він після подачі пробивав головою з метра і потрапив у воротаря. Можливо він постарів. Потім Селезньов забив Інгульцю. Головний момент - це з Динамо Київ. Не вистачило сантиметрів, коли після його удару м'яч влучив у штангу. Може Минаю не фартило і йому.


Чи розрахувалися зі мною за цей період роботи? Я не хочу відповідати на це питання. Це в процесі. Може так, а може і ні. Я прийшов туди працювати не за гроші. Президент Миная наостанок мені сказав, що він вперше побачив тренера, який переживає за Минай. Для мене це було дуже приємно і важливіше будь-яких грошей, - сказав Леонов.


Фото - ФК "Минай"