18 грудня 2021 12:23
2

Іван ГЕЦКО: "Такими захисниками, як Мампассі, збірній України не можна розкидатися"

Гравець юніорської збірної України та донецького "Шахтаря" Марк Мампассі продовжить кар'єру у московському "Локомотиві".


Екс-гравець національної збірної України Іван Гецко в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua висловився про цей трансфер.


"Марк Мампассі не відомий широкому колу вболівальників навіть в Україні. Тому перехід 18-річного захисника за серйозні гроші у "Локомотив" - це свідчення якісної роботи "Шахтаря" на трансферному ринку, або "залізничники" розгледіли у ньому дуже талановитого гравця, який у найближчі роки принесе їм користь, а потім буде проданий з вигодою в більш іменитий клуб.


На мій погляд, менеджери "гірників" на прикладі Мампассі хотіли продемонструвати, що вміють продавати за великі гроші не тільки бразильських легіонерів, які захищали кольори "Шахтаря", а й вихованців клубної академії.


Що стосується виступів Марка за юніорську збірну України, то, повірте, захисниками такого рівня не можна розкидатися. Тим більше, що його перехід у "Локомотив" - це ініціатива "Шахтаря", а не примха футболіста".


Фото - odessa-sport.info

Да прям …. просто Рамос
паршивая овца сборной НЕ НУЖНА. Пусть лучше сборная проиграет, но в ней будут играть лишь люди, что любят и ценят флаг, гимн и жизни тех парней, что отдали свои жизни против этих русских мр@зей.