12 грудня 2021 19:09
20

Артем ФРАНКОВ: "Хто винен у тому, що так і не вдалося вирішити проблему форварда? Чому у "Динамо" де-факто немає резерву не те що для посилення - для підтримки гри?!"

Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков висловився про нічию в матчі "Динамо" - "Зоря".


"Нічия, надзвичайно болюча в світлі того, що Шахтар проявив куди більше волі і свої три очки в жахливому, в цілому, матчі вирвав. Тепер-два місяці тяжких роздумів і пустопорожніх дискусій фанатів Динамо навколо команди і головного тренера.

Два роки тому-то було набагато краще, вірно? Ну, коли з групи років не вийшли ... Ностальжі!

Втім, якщо не іронізувати з приводу традиційно дівочої пам'яті вболівальників, то до гри Динамо і справді накопичилося питань, які гра із Зорею жирно підкреслила:


1) Хто винен у тому, що так і не вдалося вирішити проблему форварда?
2) Чому у команди де-факто немає резерву не те що для посилення - для підтримки гри?!

Як-то так. Добре б підсумкову пресуху по першій частині сезону, але це я вже розмріявся...".

У каждой ошибки есть имя и фамилия. Возможно и не одна. Ситуация с нападающими в команде - это провал. Уважаю Шкурина за его гражданскую позицию, но как можно было рассчитывать, что человек, оказавшихся лишним не в самом сильном клубе России, станет усилением для клуба, в кои то веки попавшего в Лигу Чемпионов? Рамирес - я рассчитывал, что он будет эффективным в силовой борьбе. Оказалось, что он никаких не
Ну как кто виноват- алконавт-игроман Сурок младший. Кто ж такую систему селекции развил, что всякий хлам подписываем
Вопрос даже не по форварду, хотя усиление нужно и не только в линию нападения, а в первую очередь к игрокам, которые вышли на второй тайм с мыслями о Мальдивах.