5 грудня 2021 11:19
1

Ібрагімович про період в МЮ: "Вони відняли фунт з моєї зарплати, коли я взяв сік в міні-барі. Дріб'язковий менталітет"

Форвард Златан Ібрагімович згадав період у "Манчестер Юнайтед", де виступав у 2016-2018 роках.


"Одне здивувало мене: всі думають про "Манчестер Юнайтед" як про топ-клуб, один з найбагатших і наймогутніших у світі, і з боку мені здається, що це саме так. Але коли я опинився там, я виявив дріб'язковий і замкнутий менталітет.


Одного разу я був у готелі з командою перед грою. Мені захотілося пити, тому я відкрив міні-бар і випив фруктового соку. Ми зіграли, а потім поїхали додому.


Минув час. Прийшла моя зарплата. Зазвичай я не дивлюся на неї. Роблю це тільки в кінці року, щоб підсумувати доходи і витрати. Але в той раз, не знаю чому, мені стало цікаво, і я зрозумів, що вони списали фунт з моєї щомісячної зарплати.


Я подзвонив менеджеру команди: "Вибачте, чому ви відняли фунт з моєї зарплати?" Той сказав: "Це за фруктовий сік з міні-бару". "Ти жартуєш, серйозно?" - запитав я. "Ні. Тут, якщо щось замовляєш, треба заплатити за це", – відповів менеджер.


Звичайно, але я ж приїхав в готель не по своїй волі. Я не був у відпустці. Це моє робоче місце. Якщо мені потрібно грати і я хочу пити, я повинен пити. Я не можу вийти на поле зневодненим.


Можете в це повірити? Фунт? В Італії ніколи нічого подібного не трапиться. Це нюанси, які мають значення і викликають повагу гравців.


Ще кожен день мене просили показувати документи, щоб потрапити на базу. Я опускаю вікно і кажу людині біля воріт: "Послухай, друже, я вже місяць приїжджаю сюди кожен день. Я найкращий гравець у світі. Якщо ти все ще не впізнаєш мене, значить, ти не на тій роботі", – написав швед в автобіографії.


Крім того, Златан був збентежений, коли "МЮ" вилучив ім'я Уейна Руні з його шафки на наступний день після його переходу в "Евертон".

Це називається порядок