5 грудня 2021 10:35
2

Він так і буде продовжувати? В Аргентині повідомили про черговий скандал за участю екс-динамівця

Колишній захисник "Динамо" Карлос Самбрано, який виступає зараз за аргентинський гранд "Бока Хуніорс", потрапив у дуже неприємний скандал, повідомляє elcomercio.pe.


Джерело пише, що матч з "Ньюеллс Олд Бойз" футболіст пропустив через алкогольне сп'яніння - напередодні гри він добре "підгуляв" і прибув до тренувального табору команди в нетверезому стані. Проти 32-річного перуанця були застосовані дисциплінарні санкції.


Також є інформація, що на одному з тренувань команди сталася бійка, проте не уточнюється, чи був Самбрано її учасником. Хоча цю версію заперечує головний тренер "Бока Хуніорс" Себастьян Батталья.


- Я повністю заперечую, що між гравцями була бійка. Едвін Кардона, Себастьян Вілья і Карлос Самбрано були в стані алкогольного сп'яніння, тому ми залишили їх у запасі, - сказав Батталья.


Але журналісти уточнюють, що насправді причиною для такого рішення послужила не тільки ця ситуація. Що Самбрано, що Вілья з Кардоною останнім часом не відрізнялися дисципліною, і в якийсь момент чаша терпіння Баттальї і керівництва клубу була переповнена.


Про скандал з Вільєю і Кардоною ви можете докладніше прочитати тут.


Журналіст Леандро Агілера у своєму Твіттері пише, що Самбрано, Вілья і Кардона з'явилися на тренування в стані алкогольного сп'яніння в понеділок. Поки невідомо, що конкретно їли і пили футболісти, але зазначається, що інші гравці "Бока Хуніорс" підтримали рішення клубу про покаранні цієї трійці.


Це вже не перший скандал, в який потрапляє Самбрано за час свого виступу в "Бока Хуніорс".


У лютому цього року він порушував дисципліну, відвідавши в компанії з Вільєю, Фаброю і Кардоною день народження товариша. І хоча на той момент подібні заходи не були заборонені через пандемії коронавірусу, але на цьому дні народження все одно було зафіксовано порушення - понад 50 осіб святкувало його в ресторані.


Того ж місяця Самбрано знову став учасником активних обговорення в аргентинських ЗМІ. Перуанця звинуватили в тому, що він на своїй машині збив кур'єра.


Відзначимо, що в цьому сезоні Самбрано провів за "Бока Хуніорс" 14 матчів (2 голи) у всіх турнірах.

В Динамо он действительно сыграл 0. О том, что он игрок Динамо я узнал когда был в Перу, до этого даже не знал про его существование. К слову, в Боке он регулярно в составе.
Колишній захисник "Динамо" Карлос Самбрано зіграв за Динамо 0 матчів Цього цілком достатньо щоб відслідковувати всю його подальшу карєру та світське життя