1 грудня 2021 15:55

Бакалов - перед матчем з "Дніпром-1": "Ми пройшли "Інгулець", тому просто так не здамося"

Головний тренер ФК ЛНЗ Юрій Бакалов в ексклюзивному коментарі Футбол NEWS поділився своїми очікуваннями від майбутнього матчу своєї команди проти Дніпра-1 у межах 1/8 Кубка України.


- Ми реально розуміємо, куди їдемо і з ким будемо грати. Дніпро-1 не просто так перебуває на третьому місці УПЛ. Це не випадковість. Команда цілеспрямовано працювала і зміцнювалася. Звичайно, шматок роботи, який вони виконали, зараз дає свої плоди.


Ми прекрасно розуміємо, куди їдемо. Ми не для галочки їдемо грати. Хочеться не те, щоб когось здивувати. Ні! Ми хочемо зіграти у свій футбол. Чи вийде - це вже інше питання. Ми ж не дарма пройшли певні стадії, і команди у нас були за жеребом зовсім непрості. Обіграли той же Інгулець - команду Прем'єр-ліги. Тому просто так ми теж не хочемо здаватися.


У нас немає запасних або основних. Я повною мірою розраховую на кожного футболіста. Що стосується ковіда, то ця хвороба не пройшла для нашої команди. Наслідки дають про себе знати. У нас випала група футболістів, особливо атакувальних. Прізвища не буду перераховувати. Це 5 осіб. Я говорив з лікарями. Це наслідки ковіду.


Це не відмовки. У нас є, кому грати. Я розраховую на кожного, - підсумував Бакалов.