1 грудня 2021 09:08

Олег КУЗНЕЦОВ: "У мій час за "Рейнджерс" грали три гравці збірної Англії"

Колишній гравець київського "Динамо" і збірної СРСР Олег Кузнецов згадав для Meta-ratings.com.ua період, який він провів у шотландському "Рейнджерс". Він виступав чотири сезони за клуб з Глазго.


"Напевно, травма давала про себе знати, і тому грав я не стільки, як того хотілося б. До того ж, у тодішньому "Рейнджерс" була дуже серйозна конкуренція. Коли я прийшов до клубу в жовтні 1990-го, то в ньому було три або чотири людини, які виступали за збірну Англії. Хоча до цього зазвичай було навпаки - шотландці їздили грати в англійській Прем'єр-лізі. Повторюся: конкуренція була божевільна! І це при тому, що в той час у запасі сиділо тільки дві людини. Потрапити ж у заповітне число "13", коли у "Рейнджерс" було близько тридцяти рівноцінних за рівнем футболістів, було архіскладно.


Що стосується турнірної боротьби, то якраз в ту пору "Селтік" був ще не таким сильним, як у минулому десятилітті. Коли я грав у Шотландії, то цей період припав на гегемонію "Рейнджерс", який ставав чемпіоном країни дев'ять разів поспіль! У шотландському чемпіонаті грали у чотири кола, проте ще до настання Нового року доля чемпіонства вже було практично вирішена".


Фото - УАФ