28 листопада 2021 23:20

Рой Кін: "Гравці МЮ кинули Сульшера під автобус"

Колишній капітан "Манчестер Юнайтед" Рой Кін розкритикував зіркових гравців клубу, зокрема, Кріштіану Роналду, Поля Погба і Бруну Фернандеша.

"Гравці МЮ працюють не так старанно, як блискучі, талановиті футболісти трьох лідируючих команд. Решфорд сказав, що потрібно взяти відповідальність на себе, а ці гравці [Кріштіану Роналду, Поль Погба і Бруну Фернандеш] - ні. Все, пізно, збиток вже завдано.

Леопард не змінює своїх плям (англійське прислів'я, що означає, що людина не може змінити свою природу – прим.). У "Манчестер Юнайтед" є талановиті гравці, особливо в плані роботи з м'ячем, але ці гравці не бігають, не грають на команду, вони грають індивідуально. Цього недостатньо, щоб виграти серйозні трофеї.

Не знаю, що відбувається на тренуваннях, але є ознаки того, що вони недостатньо працюють. Вони схожі на роботів, коли дають інтерв'ю після матчу. Можливо, Сульшер був з ними занадто милий, тому що ці хлопці зробили те, що я передбачав, – кинули його під автобус.

Найголовніше - змусити гравців бігати. Роналду, Фернандеш, Погба перестають бігти при втраті м'яча", - заявив Кін в ефірі Sky Sports.