23 листопада 2021 08:22
1

Максим ШАЦЬКИХ: "Чи може "Динамо" зробити з "Баварією" те, що зробив "Аугсбург"? Ви не рівняйте Лігу чемпіонів і чемпіонат..."

Екс-форвард і екс-тренер київського "Динамо" Максим Шацьких в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua висловився про матч 5-го туру групового раунду Ліги чемпіонів "Динамо" - "Баварія".


"Чи можуть кияни на щось розраховувати в матчі з "Баварією"? Можуть. Чому ні? Головне, щоб були дисципліна, виконання установки і самовіддача.


Чи може "Динамо" зробити те, що зробив "Аугсбург" в Бундеслізі? Ви не рівняйте Лігу чемпіонів і чемпіонат. Це різні турніри. Немає такої команди, яка жодного разу в чемпіонаті не програвала. Все одно за сезон будь-який суперклуб один-два матчі програє. Так склалося у них з "Аугсбургом". Це футбол. "Ман Сіті" і "Барселона" програють. Всі програють. М'яч круглий, поле квадратне.


Сім футболістів "Баварії" не прилетіли до Києва через коронавірус? Звичайно, у мюнхенців є втрати. Це немаленькі втрати. Сім чоловік - це не два. Хоча, зрозуміло, у "Баварії" пристойна лава запасних. Їм є, ким замінити будь-якого футболіста. Але якість гри, Напевно, трошки буде відрізнятися. І Нагельсман сказав, що втрати є, але "Баварія" постарається виправитися за поразку від "Аугсбурга". Він сказав, що мюнхенці дарувати очки нікому не збираються. Ліга чемпіонів є Ліга чемпіонів і мотивація у них є. "Баварія" на кожен матч викладається по максимуму.


Зрозуміло, що динамівцям буде важко. Нерозумно говорити, що буде легко. "Баварія" - це все-таки "Баварія" в будь-якому стані і в будь-якому складі. На даний момент мюнхенці - це загрозлива сила. Тим більше Луческу і Нагельсман сказали, що це Ліга чемпіонів і призові ніхто не відміняв. Плюс, киянам потрібно намагатися чіплятися за кожне очко. Перед своїми вболівальниками, думаю, динамівці викладуться по максимуму. Але, як складеться, ми дізнаємося вже 23 листопада ввечері", - сказав Шацьких.

"Він сказав, що мюнхенці дарувати окуляри нікому не збираються."
Гггг перевели с русского "очки"))))))