22 листопада 2021 14:25

Лерой САНЕ: "Матч з "Динамо" для нас вже неважливий? Ми сподіваємося набирати три очки в кожній грі"

Фото - Depositphotos.com


Півзахисник "Баварії" Лерой Сане на прес-конференції перед матчем Ліги чемпіонів проти "Динамо" відповів на запитання журналістів.


- Як ситуації зі спонсорським контрактом з Катаром і з коронавірусом впливає на гру команди? Можливо, матч з "Динамо" і не дуже важливий з турнірної точки зору, але все ж як на цю зустріч вплинуть останні скандали?

- Звичайно, ми обговорюємо з хлопцями всі проблеми - і ситуацію з коронавірусом, і з Катаром. Але це не відволікає нас від тренувального процесу, і ми нормально готуємося до кожної гри.


Ми не поділяємо матчі Ліги чемпіонів або Бундесліги, і завжди сподіваємося набирати три очки в кожній грі. У нас дуже сильна команда з топ-гравцями. Нічого не повинно нас відволікати.


Звичайно, це все дуже важливі питання, і нам завжди потрібно замислюватися про майбутнє. Але зараз головне-те, як ми віддаємося на поле і показуємо свою кращу гру.


- Завтра будуть відсутні багато футболістів команди, які зараз знаходяться на карантині. Як це може вплинути на матч у Києві?

- Це вже не перший раз, коли у нас гравці на карантин потрапляти. Всі футболісти знають, яка ситуація зараз у світі, які правила карантину. Ми повинні серйозно ставитися до тренувального процесу, працюючи з тими футболістами, які є в обоймі.


Так, у нас будуть відсутні деякі футболісти, але я не хочу про це говорити. Кожен гравець нашої команди знає про ситуацію, і, якщо у нього немає щеплення, він може потрапити в карантин.