22 листопада 2021 08:39

Грізманн - про виступи за "Барселону": "Це не було катастрофою"

Зворотний трансфер французького нападника Антуана Грізманна з каталонської Барселони в мадридський Атлетіко стався якраз під закриття минулого літнього трансферного вікна, що автоматично породило безліч домислів щодо конфлікту футболіста з клубом, який досі формально володіє правами на нього.


Однак, 30-річний форвард у своєму останньому інтерв'ю іспанській пресі однозначно відкинув подібні домисли, запевнивши при цьому, що не шкодує про попередній етап своєї футбольної кар'єри.


"Мій час у Барселоні точно не можна назвати катастрофою, тому що я стабільно забивав по 20 голів у кожному з сезонів, проведених у ній.


Насправді, це була дуже велика гордість - виступати за клуб з подібною історією.


Дуже щасливий від того факту, що в 2019 році мені вдалося перейти в Барсу, тому що там я зустрів приголомшливих людей в особі своїх товаришів по команді.


Я також встиг досить багато чому навчитися у тренерів каталонського клубу, хоча, визнаю, часом мене засмучував той факт, що я був змушений пропускати ігри за їх рішенням.


Іноді було досить складно, але я точно ні про що не шкодую", — резюмував футболіст.


Відзначимо, що після свого повернення в Атлетіко на правах орендної угоди, Грізманн в 15 матчах відзначився п'ятьма забитими м'ячами і однією гольовою передачею.