20 листопада 2021 15:37

Екс-гравець "Манчестер Юнайтед" - про Роналду: "Його працездатність і бажання вражали"

Колишній захисник "Манчестер Юнайтед" Джонатан Спектор висловився про свого екс-одноклубника нападника Кріштіану Роналду.


"Я виходив проти Роналду на тренуваннях, так як зазвичай він був у стартовому складі, а я ні. Я не так добре знав його особисто, тому що в той час він тільки вивчав англійську мову.


Що мене дивувало, так це його неймовірне ставлення до справи, менталітет, швидкість роботи. Він був одним з перших, хто з'являвся на тренувальній базі і, звичайно ж, останнім залишав її. Було страшно уявити, скільки часу він проводив, працюючи з тренерським штабом та іншими гравцями, щоб удосконалювати свою гру.


Його працездатність, енергія і бажання вражали, немає нічого дивного в тому, що Кріштіану знаходиться там, де він зараз. Я думаю, що в його віці неймовірно вражає те, що він все ще здатний підтримувати ці високі стандарти.


Він ходив в спортзал перед тренуванням вранці. Дивлячись на його фізичне перетворення, можна сказати про дисциплінованість Роналду і про те, як старанно він працював. Просто погляньте на того хлопця, який приїхав з Португалії, і подивіться на нього зараз", — цитує Спектора British Gambler.


Спектор виступав за "Манчестер Юнайтед" з 2004 по 2006 рік. За цей час він взяв участь у восьми матчах у всіх турнірах. Роналду грав за "червоних дияволів" з 2003 по 2009 рік, поки не перейшов в "Реал". Влітку 2021 року португалець повернувся в манчестерський клуб.