20 листопада 2021 14:51

Луїс Суарес емоційно відреагував на відхід Табареса зі збірної Уругваю

Форвард мадридського "Атлетіко" Луїс Суарес попрощався з Оскаром Табаресом, який покинув пост головного тренера збірної Уругваю.


"Сьогодні я хочу сказати спасибі і висловити подяку тренеру, який був для мене всім. Дякую, вчителю, за те, що здійснили мрію про можливість виступати за збірну, яку я так люблю. Дякую за те, що завжди довіряли мені, і коли у мене нічого не виходило, ви навчили мене не припиняти боротися за щось, що я так сильно хотів.


Спасибі за те, що навчили мене тому, що критика робить сильнішою, і підтримували мене в усі погані моменти, які я пережив. Дякую за те, що змушуєте кожного гравця, який бачить національну команду, зрозуміти цінність носіння футболки збірної. Дякую за те, що змусили мене прожити незабутні моменти, такі як бути півфіналістом чемпіонату світу і чемпіоном Америки, що є найбільшою гордістю, яку можна відчувати.


Я міг би продовжувати дякувати вам за багато інших речей, не тільки вас, вчитель, але і весь ваш тренерський штаб, який для мене як сім'я. Профе Еррера, Селсу і Маріо, вічне спасибі вам за те, що Ви навчили мене вдосконалюватися кожен раз, коли я бачив вас, тому що завжди є що поліпшити. Це не прощання, це просто подяка за все, що Ви дали нашому футболу", - написав Суарес у своєму Instagram.


Табарес очолював уругвайську збірну з 2006 року. У 74-річного фахівця в останні роки загострилися проблеми зі здоров'ям. Через синдром Гійена-Барре він не може пересуватися без сторонньої допомоги.