20 листопада 2021 11:55

"Він приїхав і думав, що у нас ведмеді в футбол грають". Олександр Хацкевич - про найдивнішого легіонера "Динамо"

Колишній головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич в інтерв'ю YouTube-канал "ПРЯМА ЧЕРВОНА" розповів про найдивнішого легіонера, з яким він колись грав у київському клубі.


- Роберто Нанні - це взагалі катастрофа була. Хлопець приїхав і думав, що у нас ведмеді в футбол грають. А виявилося, що у нас і конкуренція ще є. Він до неї виявився не готовий.


Аргентинець взагалі непрофесійно ставився до своїх обов'язків. Приклад? У команди є певний розклад, а він за 15-20 хвилин до загального збору приїжджає. Скільки йому не говорили, а він все одно поступав по-своєму. Можливо, для нього це було принципово - показати свою позицію, що ось він такий.


Коли йшли розбори гри, є якісь претензії або хороші моменти - він це все сприймав дуже емоційно. Показував, що ви, мовляв, мені тут таке розповідаєте?


Повага до партнерів, до персоналу бази теж... Ми все це бачимо зсередини. Те, що він міг їхати на машині і викинути з вікна сигарети перед в'їздом на базу – це теж говорить про те, що у нього таке виховання.