20 листопада 2021 08:15

Кіран Тріпп'єр може перейти в "Манчестер Юнайтед"

Захисник "Атлетіко" Мадрид Кіран Тріпп'єр може перейти в "Манчестер Юнайтед" вже взимку, повідомляє The Sun з посиланням на журналіста Джанлуку Ді Марціо.


Як повідомляє джерело, Тріпп'єр є особистим бажанням Уле-Гуннара Сульшера. "Юнайтед" вже намагався придбати гравця минулого літа, але "Атлетіко" відмовився продавати англійця, так як він був одним з ключових гравців в чемпіонському сезоні для іспанського клубу. Але зараз у "Атлетіко" в чемпіонаті справи йдуть не так добре, тепер продаж Тріпп'єра виглядає більш вірогідною. Передбачається, що переговори почнуться вже незабаром.


Ця угода дозволить "МЮ" продати Діогу Дало. Португальським захисником цікавиться "Рома". Його у своїй команді хоче бачити особисто головний тренер команди Жозе Моурінью. Повідомляється, що італійський клуб хотів би взяти футболіста в оренду з правом викупу, але англійська команда наполягатиме на повноцінному трансфері.


Тріпп'єр в поточному сезоні провів 15 матчів, не відзначившись результативними діями. Контракт гравця з "Атлетіко" розрахований до літа 2023 року. Transfermarkt оцінює футболіста в € 20 млн.