18 листопада 2021 12:37
5

"У нього з трибун летіли сніжки". Гордон - про повернення Буряка до Києва після переходу у "Торпедо"

Журналіст і телеведучий Дмитро Гордон згадав для каналу "Динамо" про те, як зустріли Леоніда Буряка у Києві після його переходу у московське "Торпедо".


"І на перший матч у Києві якраз "Торпедо" приїхало (на початку 1985 року - прим.). І я пам'ятаю, що мене вразило до глибини душі своєю несправедливістю. Ще минулого року, коли він розбігався подати кутовий за "Динамо", трибуни вже кричали, передчуваючи гостроту. І коли він у формі "Торпедо" розбігався подати кутовий, у нього з трибун летіли сніжки (березень був). Це було так несправедливо і так недобре.


І я на знак протесту проти такої поведінки наших уболівальників поїхав до Москви на матч "Торпедо". Я прийшов на стадіон, дивився на нього (це мій кумир був) і після матчу підійшов до нього та вибачився від імені вболівальників за поведінку у Києві", - сказав Гордон.

Этому гвидону уже никто не дает интервью? Чего он сегодня тут так разговорился?
Я тоже был на том матче. Чувство предательства Динамо, своим уходом в Торпедо, было, как плевок в душу болельщиков Динамо, что-то сродни тому, когда в Спартак сдрыснул Барсик (Юран, если кто не знает). Гордон пусть за себя и свое личное мнение отвечает, резиновое изделие!
Торпедо тогда выиграло
Я тогда читал,не помню где,что Буряк поссорился с Блохиным,но опрвержений нигде не было.
Да, я тоже был на этом матче открытия сезона. И было очень обидно. Наше свинство как оно есть