10 листопада 2021 18:03

Ельвір РАХIМИЧ: "Висловлювання Індзагі - дурні. Якщо Джеко буде готовий, він обов'язково зіграє з Україною"

Фото - Depositphotos.com


Помічник головного тренера збірної Боснії і Герцеговини Ельвір Рахімич прокоментував участь у матчі відбору до ЧС-2022 проти України нападника Едіна Джеко, який отримав пошкодження.


- Ми прочитали висловлювання Сімоне Індзагі. Він хоче, щоб ми не ризикували Джеко в матчах за збірну. Вони дурні. Якщо Джеко буде готовий, він обов'язково зіграє. Поки ще залишаються шанси, що він зіграє, - цитує слова Рахімича журналіст Харіс Мрконья в своєму Твітері.


Нагадаємо, матч відбору до ЧС - 2022 Боснія і Герцеговина - Україна відбудеться 16 листопада. Початок о 21:45.

Помічник головного тренера збірної Боснії і Герцеговини Ельвір Рахіміч прокоментував участь у матчі відбору до ЧС-2022 проти України нападника Едіна Джеко, який отримав пошкодження. - Ми прочитали висловлювання Сімоне Індзагі. Він хоче, щоб ми не ризикували Джеко в матчах за збірну. Вони дурні. Якщо Джеко буде готовий, він обов'язково зіграє. Поки ще залишаються шанси, що він зіграє, - цитує слова Рахіміча журналіст Харіс Мрконья в своєму Твітері. Нагадаємо, матч відбору до ЧС - 2022 Боснія і Герцеговина - Україна відбудеться 16 листопада. Початок о 21: 45. Джерело: https://www.footboom.com/foreign/worldcup2022/1636...