8 листопада 2021 08:42

Михайло КОПОЛОВЕЦЬ: "Динамо" непогано грало з "Барселоною". А толку? Не тягнемо ми такі турніри"

Колишній півзахисник "Карпат" і "Миная" Михайло Кополовець в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua прокоментував виступ українських команд у єврокубках на минулому тижні.


"Правильно говорив Мірча Луческу, що "Динамо" потрібно вбити у собі боягузтво. Команда боїться грати у футбол. Білоруси грають, норвезький "Буде Глімт" виносить "Рому", а ми боїмося. У наших футболістів вже великий досвід, у єврокубках, у збірній, але вони все одно бояться на міжнародній арені.


Непогано грали з "Барселоною". А толку? Як бачите, не тягнемо ми такі турніри. На жаль, але рівень чемпіонату України не дає нам можливості, щоб наші команди гідно грали у Лізі чемпіонів. Прикро, ті ж угорці б'ються. Хто знав цей "Ференцварош" кілька років тому або хто б поїхав грати в Угорщину з України? Посміялися, а зараз їдуть із задоволенням.


Як грає "Шериф"? Приклад для наших футболістів, вони показали, що з будь-ким можна грати. Тому залишився осад після матчів наших команд у Лізі чемпіонів. Тим більше, що "Барселона" зараз не така грізна, як раніше. Хочеться, щоб наші футболісти вбили у собі менталітет боягузів. На жаль, поки не тягнуть наші гранди рівень Ліги чемпіонів.


"Шахтар"? Де Дзербі працює вже достатньо часу з командою, щоб показувати зуби у Лізі чемпіонів, адже "Реал", як і "Барселона", не такі грізні, як раніше. Тому від "Шахтаря" чекаю більшого, тому що у їхньому складі є класні футболісти. Але у єврокубках грається важко.


"Зоря" У матчі з болгарським ЦСКА сподобалася, забили шикарні голи. Якщо команда добре грає, тут великим фахівцем бути не треба. Була повна самовіддача та бажання грати до останнього. Звичайно, важко їм буде вийти з групи, але будемо вболівати".