5 листопада 2021 23:15

Екс-гендиректор Прем'єр-Ліги: "Вік для Лучі не перешкода, у нас рішення молодих взагалі на голову не налазять"

Колишній генеральний директор Прем'єр-ліги Петро Іванов прокоментував у бесіді з кореспондентом Footboom продовження контракту з керівником комітету арбітрів УАФ Лучіано Лучі.


"Напевно, я піду проти системи, але особисто нічого не можу сказати негативного про Лучі. Коли ми з ним співпрацювали ще на рівні Прем'єр-ліги в контексті суддівства, тоді ще був Колліна, то питань по арбітражу дійсно було мало. До сих пір, коли ми перетинаємося, на професійному рівні у нас не виникає ніяких непорозумінь.


Що стосується його безпосередньої роботи з діючими арбітрами, мені складно що-небудь сказати. Чув різні думки, від повного негативу до захоплень, тому правда, думаю, лежить десь посередині.


Відносно того, що він потрапив недавно в аварію плюс вік – останнє, думаю, не перешкода і заважати працювати це Лучі не повинно. Знаєте, у нас, особливо в останні роки, багато людей пенсійного віку приймають досить адекватні рішення. І навпаки-ті, кому ще до пенсії далеко, їх рішення взагалі на голову не налазять.


Лучі - професіонал, це однозначно. Але в контексті подальшої ситуації вважаю, що в Україні керівниками всіх напрямків повинні бути українці. І такі кадри у нас є. Просто багато людей, які мають свою думку, неугодні тим, на кому, можливо, замикаються на ті чи інші посади", - резюмував Іванов.


Фото - ФК Чорноморець