3 листопада 2021 17:39
3

Хаві хоче, щоб "Барса" підписала Холанда, Погба, Ольмо і Кунде

Хаві, який незабаром може очолити "Барселону", хоче, щоб керівництво зайнялося серйозним посиленням складу команди.


За даними El Nacional, 41-річний фахівець хоче бачити в клубі Ерлінга Холанда ("Боруссія" Дортмунд), Поля Погба ("Манчестер Юнайтед"), Дані Ольмо ("РБ Лейпциг") і Жюля Кунде ("Севілья").

Форвард дортмундської "Боруссії" - головна мета і для Хаві, і для президента "Барси" Жоана Лапорти. Наступного літа його можна буде викупити за 75 млн євро. Термін чинного контракту Погба з "МЮ" закінчується влітку 2022 року, і поки сторони не домовилися про нову угоду. Також інтерес до Погба виявляють "Реал", "ПСЖ" і "Ювентус".

Інтереси обох футболістів представляє агент Міно Райола, що підтримує хороші відносини з Лапортою. Це може вплинути на хід переговорів.

Ольмо хоче повернутися в "Барсу". Можливо, це трапиться вже по ходу зимового трансферного вікна. Угоду можуть оформити у вигляді оренди.

Також Хаві хоче бачити у складі "Барси" Кунде. Угода по центральному захиснику збірної Франції буде найбільш складною, так як "Севілья" не відпустить його менш ніж за 80 мільйонів євро. Інтерес до футболіста також проявляють "Челсі", "Реал" і "Манчестер Юнайтед".
ну и зачем погба нужен?? там больше понтов и новыхпричесок, чем игры в футбол
Да что ты? А бабки он из Аль-Садда привезёт?!
А Барса не треснет? :)