1 листопада 2021 19:05
1

Володимир КРАМАР: "У Дениса Бойка були претензії до експертів "Великого футболу" , але ми спокійно і ввічливо розібралися"

Журналіст Володимир Крамар розповів про розмову з воротарем "Динамо" Денисом Бойком про сюжет"Великого футболу", де є інформація, що він у нецензурній формі висловлював невдоволення суддівством під час матчу з "Маріуполем" (3:2) в УПЛ.


"Поспілкувалися з Денисом Бойком про мій сюжет. Його зачепило, що коли в перерві матчу "Маріуполь" - "Динамо", один з динамівців, по звуку, обзиває арбітра Романова"самий х####й арбітр в Україні" на відео показаний, в тому числі, і він, Бойко. Хоча насправді кіпер такого рефу не говорив.


А я пояснив Денису, що відео і звук справжні, не монтовані. І взяті з прямої трансляції. А в тексті сюжету ніде не вказано, що саме кіперу належать ці образливі слова.


У нього були ще претензії до наших експертів у студії ВФ, які накинулися на воротаря за цей епізод. Але і з цим, в телефонній розмові, спокійно і ввічливо розібралися. Без образ.


Знаємо з Бойка ще з тих часів, коли він тільки починав кар'єру в "Динамо". А тому раджу всім хейтерам видихнути. Зрада скасовується. Слава Україні", - сказав Крамар.


Фото - сайт "Футбол 1/2/3"

Вот так всегда, и я не я, и корова не моя)))