26 жовтня 2021 19:30
2

"Не кожному на НСК "Олімпійський" заспівають "Віват, король, віват". Олександр Поворознюк - про коло пошани Мілевського

Колишній нападник Динамо і ряду інших європейських клубів Артем Мілевський завершив кар'єру, попрощавшись з уболівальниками на легендарному "Олімпійському".


Після першого тайму матчу на НСК "Олімпійський" між Динамо і Дніпром-1 (2:0) екс-нападнику киян влаштували коло слави по арені, де форвард грав останні три роки в біло-синій футболці.

Відео з екс-футболістом під пісню "Віват, король" обійшло всі українські спортивні та громадські медіа-майданчики. Президент Інгульця Олександр Поворознюк вважає, що не всім футболістам будуть влаштовувати таку виняткову церемонію прощання:

"Трохи невчасно, але красиво. Не кожному на "Олімпійському" співатимуть "Віват, король". Мілевський - красень", - сказав Поворознюк в ексклюзивному інтерв'ю FanDay.

Нагадаємо, що Мілевський оголосив про завершення кар'єри у вересні цього року. У відеозверненні нападник пообіцяв, що з нагоди завершення 20-річної кар'єри має відбутися прощальний матч, в якому друзям Мілевського протистоятимуть запрошені зірки Олександра Алієва.


Зато Несенюк облил,на прощание, Милю г...ом.
Сховати
misha, так у него всегда была такая работа, черновая, всех и вся поливать