26 жовтня 2021 18:58

"Гратиме до 40 років, але вісім м'ячів не заб'є". Поворознюк не вірить, що Селезньов поб'є рекорд по голах у Прем'єр-лізі

Президент Інгульця Олександр Поворознюк висловився про форварда Міная Євгенії Селезньова.


У недавньому інтерв'ю Селезньов заявив, що дзвонив Поворознюку після того, як той порадив йому завершити кар'єру ще в 2015 році. Також форвард зазначив, що він забив більше голів, ніж весь клуб Інгулець.

Олександр Поворознюк ексклюзивно для Fanday.net дав відповідь Селезньову.

Коли Інгульцю буде 35 років, тоді будемо дивитися, що ми виграли і скільки забили

- Євген Селезньов сказав, що він забив за свою кар'єру більше голів, ніж весь Інгулець. Є що йому відповісти?

- Хочу нагадати Селезньову, що йому 35 років, а Інгульцю всього п'ять. Ось коли Інгульцю буде 35 років, тоді будемо дивитися, що ми виграли і скільки забили.

Я поважаю заслуги Селезньова у збірній України та Дніпрі. Але, скажімо так, роки беруть своє. Він повинен зрозуміти, що 35 - це вже кінець футбольної кар'єри і потрібно вчасно і красиво піти.

- А це правда, що він вам дзвонив?

- Так, правда. Він мені подзвонив і сказав: "Олександре Григоровичу, чому ви про мене так висловлюєтеся? Що я поганого зробив?". Кажу: "Женя, ти нічого поганого мені не зробив. Просто я висловлюю свою думку, що тобі вже потрібно вчасно і красиво піти. І тоді ти будеш шанована людина". Ось це я сказав, а не те, що він наговорив.

- Так ви йому говорили, що його кар'єру потрібно було закінчувати в 2015 році після фіналу Ліги Європи?

- Це неправда. Я сказав, що йому потрібно гордо і красиво піти і на сьогоднішній день він вже не футболіст. Це я сказав.

Якщо мрія Селезньова здійсниться, я вибачуся

- У Селезньова є мрія побити рекорд по голах в УПЛ. Для цього йому залишилося забити вісім м'ячів.

- У кожного рядового - мрія стати генералом.

- Як думаєте, йому це вдасться?

- НІ-КО-ГДА! Гратиме до сорока років, але вісім м'ячів не заб'є. Це моя відповідь. Якщо його мрія здійсниться, то я вибачуся. Він віддав одну результативну передачу і дав відразу інтерв'ю. До цього він клявся, що півроку не розмовлятиме з журналістами, поки щось не доведе. А тут, зробив одну передачу і чувака понесло.

- З Селезньовим зрозуміло, а Мілевський вчасно пішов?

- Трохи невчасно, але красиво. Не кожному на "Олімпійському" співатимуть "Віват, Король". Мілевський - красень.

Андрій Піскун