26 жовтня 2021 16:31

Антоніо Кассано: "Тотті забудуть через 20 років, вічні тільки Мессі, Марадона і Кройф"

Колишній нападник "Роми" Антоніо Кассано став на захист екс-тренера команди Лучано Спаллетті, який був освистаний уболівальниками, коли приїхав з "Наполі" на Олімпійський стадіон у Римі.


Популярна думка, що саме через Спаллетті завершив кар'єру легенда "Роми" Франческо Тотті. По ходу матчу "Рома" - "Наполі" (0:0) шанувальники "Роми" скандували прізвище Тотті і ображали Спаллетті.

"Всі ці крики проти Спаллетті - ганьба. Він робив дивовижні речі в Римі, і він любив клуб.

За що його освистували? Тому що він змусив Тотті завершити кар'єру? Я приходжу в сказ, коли чую подібне. Хочете сказати, що Тотті завершив кар'єру, тому що не грав при Спаллетті? Я грав у "Ромі", тому знаю, про що говорю. Для мене це скандал, і мені шкода це говорити, тому що у мене був прекрасний час в Римі.

Спаллетті повинен був зробити свій вибір, і коли він повернувся, він вивів клуб в Лігу чемпіонів. Вболівальники повинні думати про те, що йде на користь "Ромі". Спаллетті заслуговує не освистування, а тільки похвали. Він цього не заслужив.

Тотті забудуть через 20 років, вічні тільки Мессі, Марадона і Кройф. Де Россі був "капітаном Футуро", але про нього забули, я ніколи не бачив людини, яка любила б "Рому" так сильно, як він. Тотті любить "Рому", але Де Россі любить її в 100 разів більше".

Кассано провів у "Ромі" чотири з половиною роки, забивши 52 голи в 161 матчі.