26 жовтня 2021 13:32
2

Євген СЕЛЕЗНЬОВ: "Слова Поворознюка? Я голів більше забив, ніж весь "Інгулець"

Нападник Миная Євген Селезньов відреагував на критику президента Інгульця Олександра Поворознюка.


У відповідь на слова Поворознюка екс-форвард збірної України заявив, що за свою кар'єру забив більше м'ячів, ніж Інгулець.


"Після слів Поворознюка, що він ніколи не візьме мене до себе в команду, я йому набрав. Кажу: "Слухай, що я тобі поганого зробив?". Він мені сказав, що мою кар'єру потрібно було закінчувати в 2015 році після фіналу Ліги Європи. Так зате в 2018 році в Туреччині я виграв два кубки, а він ніколи кубки не вигравав і щось буде мені говорити? Я голів більше забив, ніж весь Інгулець", - заявив Селезньов.

"Футболіст повинен грати у футбол, а шахтар — працювати в шахті. Кожен повинен займатися своєю справою. Я не розумію, коли сторонні люди починають говорити про футбол. Мови про мій перехід в Інгулець взагалі не було, я нікуди не просився".

"Теж слова Поворознюка: "Якщо Селезньов футболіст — то я іспанський льотчик". А хто, він футболіст? Ти це кажеш людині, яка була на певному рівні, вигравав чемпіонства, трофеї, виступав поруч з багатьма футболістами, грав у збірній. Це його, звичайно, справа. Нехай каже, що хоче, я його знати не знаю".

В телестудию футболов его и леончика друг напротив друга посадить и пусть слюной забрызгаются, кто величественней, кто когда и кому и как и чем забивал)) петушары
Какое же оно конченное