26 жовтня 2021 08:08

Олександр ГОЛОВКО: "У Циганкова непростий характер - це ще м'яко сказано. Шапаренко - топ-гравець"

Колишній футболіст київського Динамо Олександр Головко висловився за деяких футболістів біло-синіх. Він вважає Шапаренко топ-гравцем, а також відзначив непростий характер Циганкова.


"Шапаренко - зараз топ-гравець. Він хоче їм бути. Все залежить від нього, він кожен день робить вибір. Він прокидається, а Луческу знаходиться поруч. Він довірився йому. Цим молодим пацанам не потрібні ярлики. Це сама велика проблема. Знайшлася людина, яка цю тему розкрив. Особисто я, як тренер, не міг знайти Кочергіну місце в команді. Кожному потрібно дозрівання, свій горщик, Шапаренко ще знаходиться в процесі дозрівання», - розповів Головко.


"Циганков теж пройшов через мою обойму, з ним було цікаво працювати. Його проблема в тому, що він схильний до травматизму, у зв'язку з його фізіологією. Добре, що він не пройшов повну підготовку тут в Україні в дитячо-юнацькому футболі. Він неординарний, йому в Ізраїлі не заважали бути самим собою. Він з футбольної сім'ї і знає собі ціну, у нього непростий характер — це ще м'яко сказано".

"Циганков за ці роки виріс як футболіст, однозначно. Він є ключовим гравцем команди. У цій команді може він лідер. Він володіє хорошими футбольними якостями, на нього всі дивляться".