25 жовтня 2021 23:48
1

Олександр ГОЛОВКО: "Мессі пощастило, що я з ним не грав. Він би не став топ-гравцем"

Колишній захисник "Динамо" Олександр Головко розповів, проти яких футболістів йому було найважче грати, а також пожартував, що Ліонель Мессі не став би топ-гравцем, якби грав з ним в один час.


- Мені дуже складно було працювати проти екс-форварда "Реала" Рауля. По думці і руху цей футболіст ніби як не виділяється, але він завжди там, де небезпечно. У чому робота хорошого захисника? У передбаченні моменту, аналізуючи м'яч і його рух. У цьому він був топ. Він приймав рішення настільки раніше, що я не встигав реагувати і прораховувати його кроки. Я ніяк не міг з ним впоратися в плані відкривань: Куди я не піду – його немає поруч.

Колишній нападник "Баварії" Карстен Янкер - хороший футболіст за рахунок мощі.

Також дуже незручним був екс-форвард "Байєра" Ульф Кірстен. Він у мене все виграв головою, це просто капець якийсь. Але що він робив? Він перед цим бив мене в печінку, плював в мене. Це той футбол, який не видно, провокаційний. Коли ти відволікаєшся на якусь фігню, він вже втік і забив. Я кошмар як злився.

Дуже складно з футболістами невисокого зросту, які різкі. Пощастило Мессі, чесно скажу, що я з ним не грав. Він би не став топ-футболістом, однозначно. Я б закрив його і все, - сказав Головко.
Тебе каким-то чудом повезло играть в Динамо. Привозила - еще тот. Футбольного мышления было - ноль. Только и умел, что ля-ля-ля...