22 жовтня 2021 13:57

Олег САЛЕНКО: "Вдома з "Барселоною" втрачати нічого, тому потрібно грати в інший футбол"

Колишній нападник "Динамо" Олег Саленко розповів Sport.ua про матч киян з "Барселоною".


"Перший тайм показав, що "Барселона" все-таки команда. І Луческу правильно зробив глибокий захист, але було багато моментів у "Барселони". Бущан два рази потягнув. Проблема "Динамо" - нападник, який може на себе взяти і обіграти. Супряга добре біжить, але на ходу він не працює. І або треба шукати нападника, або щось робити.


Гармаш - це гравець середини поля, який звик вирубувати, відрізати, обігратися. Це вже не нападник. Він його випустив, щоб контролювати середину поля. "Динамо" не може забити в Лізі чемпіонів, і це починає напружувати.


Вдома з "Барселоною" втрачати нічого, тому потрібно грати в інший футбол. Ось і побачимо. Треба відкриватися, треба виходити "вище". Якщо будемо так само грати, буде в'язка гра. Нічия ні ту, ні ту команди не влаштовуватиме, треба перемога.


Турнірне завдання - хоча б за Лігу Європи поборотися. Зараз треба вже відкривати забрало - і або виграєш ти, або програєш. Поки немає такої потужності у команди, щоб очікувати, що виграємо у "Баварії" і "Бенфіки". Внічию зіграти - так. Зараз вже проблема у Луческу, як він думає. Якщо грати в такий же закритий футбол, то більше нічиї нічого не буде", - сказав Саленко.