18 жовтня 2021 09:33
1

Юрій МОРОЗ: "До вакцинації в "Чорноморці" поки не всі готові"

18 жовтня Одеса переходить у червону зону через епідеміологічну небезпеку COVID-19. Про те, як ведеться робота в таких умовах в "Чорноморці" в інтерв'ю Meta-ratings.com.ua розповів головний тренер "моряків" Юрій Мороз.


"Готуємося до умов "червоної зони". Є лікарі, які займаються всіма цими питаннями в клубі. Вони проводять профілактику, а також попереджають всіх футболістів, щоб вони носили маски і не перебували у великому скупченні народу. Це все ті обов'язкові вимоги, про які говорять по телевізору і пишуть в різних засобах масової інформації. Ми будемо стежити за їхніми дотриманням.


Але в режимі нашої підготовки до матчу з "Вересом" перехід області та міста в червону зону нічого не змінилося.


Шкода, звичайно, що не кожен уболівальник зможе в понеділок потрапити на стадіон. Адже підтримка для нас завжди важлива.


Чи всі футболісти вакциновані? Ні, не всі. Тут справа ось у чому. Деякі хлопці дивляться на це з побоюванням, адже багато є різних легенд. Ніхто ж нічого не розвіює. Це як на "Привозі": одні люди кажуть, що не потрібно вакцинуватися, а інші – що це необхідно. Вибір залежить вже від самої людини.


Тренерський штаб? Ні. Поки в роздумах. Розумію, що робити вакцинацію треба, проте все це потрібно добре зважити".

Средневековье какое-то.