16 жовтня 2021 21:53
5

Олег ФЕДОРЧУК: "Кар'єрі Супряги в "Динамо" кінець"

Український тренер Олег Федорчук вважає, що Владислав Супряга не заграє в "Динамо".


- Те, що Луческу замінив Супрягу в першому таймі – це кінець його кар'єрі?


- Якщо говорити про кар'єру футболіста в середній команді, то це тільки початок. Якщо говорити про футболіста в команді рівня "Динамо" і "Шахтаря" — це кінець. Він рано потрапив в топовий клуб, йому треба ще працювати і придбати той багаж, який дасть йому впевненість. Він трохи скутий. У "Дніпрі-1" він був на своєму рівні, у нього іноді виходили непогані ігри. Невідповідність рівня сковує футболіста і при видимій старанності у нього не виходить. Часто буває так, що за зовнішньою старанністю ми не бачимо його внутрішню невпевненість. Вона відчувається в прийнятті рішень, занадто повільно він приймає рішення.


Він не передбачає ситуації, він не грає. Він приймає рішення дуже прості, а футбол — це гра, в якій на чільне місце ставиться прийняття рішень. Завжди з 4-5 варіантів хороший, класний футболіст вибирає кращий варіант, середній футболіст вибирає через раз, а Супряга відноситься до середніх футболістів якраз в контексті прийняття рішень. Навіть сьогодні, м'яч відскочив від воротаря-порожні ворота, а він не був готовий. І це нападник.

Кар'єрі нічого не загрожує, просто амбіції треба зменшити.

- Чи будуть у Супряги шанси, коли повернуться Бесєдін, Рамірес і Шкурін?

— Ні. Шкурін йому не конкурент, тому що вони приблизно одного рівня. Гармаш доводить і декласує його. Гармаш, якого три роки тому фактично списали.

Шанси в "Динамо" у нього, може, будуть, у нас є епідемія і різні травми. Завжди не треба опускати руки, але ми ж бачимо масу прикладів, той же Тимчик, той же Петраков не опустив руки. Не потрібно як Мілевський і Алієв опускати руки.


Шкода, звичайно, але мудрість, розум і хитрість начебто схожі. Ну схитрили і підписали контракт, ну і що. А мудрість-це якраз вести гравця, - сказав Федорчук.

ФЕДОРЧУК: "Карьере Супряги в Динамо конец "

А она начиналась?
Не согласен с Федорчуком насчет Супряги. Просто Луч не сумел использовать его лучшие качества. Но об это же никто не скажет, лучезарный же икона.
А ведь наверное никто не заметил, что Луч с самого начала был настроен на то, что сделал? Уже на 10-й минуте он напихал Супряге ни за что, ни про что)
Да и играл он не так уж и плохо в этом матче, было у него много более провальных игр.

Сдается мне, что-то там было, чего мы не знаем.

По составу, непонятно зачем Тымчика и Цыганкова тулить - они в сборной много отдали. Есть Караваев, тот же Кенжора протирал штаны на лавочке в сборной, Забарный как раз должен бы играть, у него в последнее время не очень ладится, надо играть и найти себя.
Дайте ще часу і ми будемо захоплюватися грою Супряги.
А Федорчук, це не просто "збитий льотчик", а повне дно.
Він сьогодні пророкував Динамо проблеми у Львові і мінімальну перемогу в один мяч.
Я у этого специалиста тоже мудрости не вижу. По его комментариям и успехам в тренерской карьере.