10 жовтня 2021 11:55
5

Руслан КОСТИШИН: "Завжди за спиною будуть шушукаться, адже ти ставиш сина в основу. Це наш хохляцький менталітет"

Колишній головний тренер "Колоса" Руслан Костишин розповів, як це – тренувати сина.


- Це дуже важко. Він повинен бути на дві голови сильніше конкурентів, тому що завжди за спиною будуть шушукаться, адже ти ставиш сина в основний склад. Це наш хохляцький менталітет, без цього нікуди: "Ось, він сина ставить".


Я дуже часто кричав на Дениса, до нього завжди була підвищена увага. Дійсно важко, тому що я постійно на ньому зривався, хотів, щоб він був сильнішим. А йому ще важче-він не повинен помилятися.


- Кажуть, ти пхав йому навіть після хороших матчів.


- Так і є.


- Як Денис на це реагує?


– Сльоза. Я його так виховав, що він не може до мене матом сказати. Він навіть манишку не може викинути, сльози на очах стоять, – сказав Костишин.

А перейти в клуб, где не будет папы, мыслей не возникало? Или очереди из желающить подписать перспективного игрока не было? Или эти клубы денежку такую же не хотели платить? Не, проще поплакать, а там и папа всех сомневающихся опустит, и тебя самого превознесет.
Виходить що в нього теж хохляцька натура, раз він так до сина відноситься, і думає як вони. Міг сказати що вимагає від сина,щоб той став сильніше і перейшов в більш сильний клуб,а не для того щоб не говорили що сина ставить через родинні зв'язки,тобто аби себе прикрити.
А такое говорить - это парашный менталитет
Де ви хохли малороси беретесь?Я був і буду українцем.Для мене ті какая разніца-вороги.
Идиот ты тогда вот и все