8 жовтня 2021 17:09

Тарас МИХАЛИК: "Фіни вже майстерно грають не тільки в хокей"

Екс-гравець національної збірної України Тарас Михалик в ексклюзивному інтерв'ю meta-ratings.com.ua поділився своїми очікуваннями від завтрашнього протистояння.


«В останні роки фіни доводять, що здорово грають не тільки в хокей, але і в футбол. Їхня збірна представляє вже грізну силу в Європі, а лідери «прописалися» у відомих зарубіжних клубах.


З іншого боку, це повинно послужити для наших футболістів додатковим стимулом зіграти через не можу і досягти переможного результату. Адже, за великим рахунком, нічия нас не влаштовує. Тим більше, що, на мій погляд, за рівнем майстерності підопічні Олександра Петракова перевершують господарів.


Все ж, якщо відверто, то трошки тривожно. Думаю, що нашій збірній не вистачатиме Руслана Маліновського, з його потужними пострілами здалеку, націленими передачами. Особливо якщо врахувати, що фіни, як правило, захищаються великими силами. Однак це був вибір виконувача обов'язки головного тренера Олександра Петракова, який, в першу чергу, відповідає за результат. І дуже не хочеться, щоб він прогадав».