7 жовтня 2021 18:21
1

Кополовець - Леоненку: "Візьми команду і покажи нам, лохам, результат"

37-річний екс-гравець «Карпат», «Миная» та інших українських клубів Михайло Кополовець розповів про свій конфлікт із 52-річним колишнім форвардом київського «Динамо» і збірної України Віктором Леоненком.


- За що на мене наїхав Леоненко? Коли людина в прямому ефірі називає моє прізвище і каже, що «такого, як Мишу, не можна підпускати до стадіону», я тоді, звичайно, відповім.

Ти там говориш, всіх лаєш, кричиш, що там «чайники» і «деревинки»... То у мене до тебе одне тільки питання — якщо ти такий сильний експерт, а ми лохи тут, то візьми команду: «Минай», «Зорю», «Інгулець», «Динамо»... Будь-яку візьми. І покажи нам, лохам, результат. П****ти з боку дуже легко.

Я — людина, яка прийшла в «Минай» в якості футболіста. Потім став спортивним директором. Я за п'ять років допоміг команді вийти у Прем'єр-лігу. Це реальний результат. І коли мені телефонують люди, мовляв, він тебе там раз, другий, третій... Я навіть не дивився це відео. Не вважаю його експертом. Десять років сидіти і одне й те саме говорити, ображати людей... Ну, звичайно, можна, — розповів Кополовець шоу Отдушивдушу.


Фото взято з Instagram ФК «Минай»

Еб..ла жаба гадюку