6 жовтня 2021 18:25
3

Максим Калініченко зізнався, що брав участь у договірних матчах

Колишній півзахисник збірної України Максим Калініченко у своєму Telegram-каналі зізнався, що на початку кар'єри брав участь у договірних матчах.


"Я брав участь у договірняках (кажу тільки про які знаю) двічі. Це було на зорі моєї футбольної кар'єри і не було пов'язано з іграми на тоталізаторі, про них тоді ще, слава богу, не знали. Один взагалі не пам'ятаю, а ось другий врізався в пам'ять, як трохи комічний", - написав Калініченко.


Екс-футболіст розповів, як один з договірних матчів мало не зірвався через те, що команда не могла забити потрібну кількість голів, щоб виграти. Крім того, частина гравців команди суперника не знали, що гра договірна.


"Захисник, який мене опікав, мені прямим текстом говорить - біжи! І відкриває шлях до штрафного майданчика. Я тупо біжу, мені кидають аут, а мій опікун в тупу валить мене ззаду. Пенальті! І тут з'ясовується, що ніхто не горить бажанням бити цей пенальті, адже там воротар, який "не знає".


Загалом забили ми той пенальті... Гіршого настрою після перемоги і забитого гола у мене не було ніколи. Ну і преміальних, звичайно, ніхто за цю "гру" не пропонував", - написав Калініченко.


Протягом Футбольної кар'єри 42-річний українець виступав за збірну України, "Дніпро", "Спартак" та "Таврію".

...а Ващук расскажет, какие таблетки глотал в спартаке. Мясо, одним словом...
Сховати
Кепа, на "заре карьеры" - це Дніпро
Сховати
Буковина, я зрозумів. Я взагалі про м'ясо