6 жовтня 2021 08:02

К'єлліні назвав футболіста збірної Іспанії, якого завжди обожнював

Капітан збірної Італії Джорджіо К'єлліні поділився очікуваннями від матчу 1/2 фіналу Ліги Націй проти Іспанії і згадав попередні зустрічі команда.


На Євро-2020 Італія та Іспанія також зустрічалися в 1/2 фінал. Основний і додатковий час закінчився з рахунком 1: 1, а по пенальті перемогли італійці-3: 2. Також команди грали між собою в фіналі Євро-2012, тоді іспанці розгромили суперника — 4:0.


«Пам'ять про Євро-2020 все ще жива, і ці емоції все ще в наших умах і серцях. Той матч з Іспанією був складним. Ми повинні розумно грати з м'ячем і без він. Ми поважаємо Іспанію, тому що знаємо, як вона хороша.


Попередній матчі з Іспанією? Фінал 2012 року в Києві залишив найнеприємніші спогади, а найприємніші залишилися після півфіналу останнього Євро. Найкраще нам вдався матч 2016 року, в якому ми беззаперечно домінувати.


З усіх іспанських гравців Я завжди обожнював Серхіо Рамоса, але я добре знаю і Фернандо Торреса. Я грав проти нього багато раз з самої юності, він був чудовим нападником», - цитує К'єлліні прес-служба УЄФА.