5 жовтня 2021 22:49

Фанати "Ньюкасла" вимагають відставки тренера

Учасники об'єднання вболівальників "Ньюкасла" (NUST) закликали головного тренера команди Стіва Брюса піти у відставку.


"Після сьомого поспіль матчу Прем'єр-ліги без перемог і восьмого у всіх змаганнях, після всього семи перемог в останніх 37 матчах, невдоволення вболівальників явно зросло. Воно знайшло відображення у всіх соціальних мережах, подкастах і на веб-сайтах.

Ми запитали наших учасників, чи вважають вони, що Стів Брюс повинен піти у відставку в інтересах "Ньюкасл Юнайтед"? За 12 годин відповіло понад п'ять тисяч осіб. 94,3 % сказали - "так". Об'єднання настійно рекомендує "Ньюкасл Юнайтед" і головному тренеру Стіву Брюсу прислухатися до думки вболівальників.

Невдоволення серед наших уболівальників повністю виправдано, і проблеми, про які говорять фанати, очевидні для всіх. Обстановка в команді неминуче веде до ще більшого гніву вболівальників на трибунах. Це може негативно вплинути на гравців, перед якими стоїть завдання зберегти прописку в Прем'єр-лізі.

Оптимізм уболівальників знаходиться на дуже низькому рівні, і "Ньюкасл Юнайтед" ризикує втретє вилетіти з АПЛ за нинішнього власника", – передає заяву вболівальників Daily Mail.

"Ньюкасл" в даний час займає передостаннє, 19-е місце в турнірній таблиці АПЛ, набравши 3 очки після семи турів.