5 жовтня 2021 14:15

Президент Ла Ліги заявив, що "Барселона" могла б зберегти Мессі, якби не підписувала Агуеро і Депая

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас стверджує, що "Барселона" могла б утримати у складі нападника Ліонеля Мессі, якби не підписала форвардів Серхіо Агуеро і Мемфіса Депая в літнє трансферне вікно.


Тебас каже, що президент "Барселони" Жоан Лапорта дуже хотів підписати угоду з інвестиційним фондом CVC, яка, як повідомляється, принесла б "Барсі" близько 270 мільйонів євро. Тебас вважає, що Лапорта відмовився від угоди через тиск з боку глави "Реала" Флорентіно Переса.


"Я обідав у будинку Лапорти, і він погодився підписати угоду CVC. Я не знав, чи зможе клуб продовжити Мессі завдяки цьому, але пізніше мені подзвонив Лапорта. "Чи можемо ми прискорити угоду з CVC? Хлопець [Мессі] нервує".


"Я сказав йому: "У той день, коли про угоду стане відомо, Флорентіно спробує зірвати її". І Лапорта сказав мені: "Ні, ні, у мене є характер". Я не сумніваюся, що за всім цим стоїть Флорентіно.


Була угода, що, якби "Барса" підписала контракт з CVC, вони могли б направити 15% грошей на підписання гравців. На мій погляд, вони могли зберегти Мессі.


Лапорта підписав таких гравців, як Мемфіс, Агуеро... Якби він не підписував їх, Мессі міг би продовжити виступати за "Барселону", - цитує Тебаса Cope.